Frosch gaat voor design

Met een limited edition Aloë Vera afwasmiddel: 5 verschillende prints, voor elk wat wils!

Voor zijn 1e reeks decoratieve flesjes afwasmiddel heeft Frosch een van zijn belangrijkste ingrédiënten gekozen: aloë vera. 5 flesjes verschijnen in een beperkte oplage met daarop de mascotte, de bekende en sympathieke kikker Fred, die ons meeneemt naar een wondere wereld vol tekeningen.

Als u het product graag wilt testen, gelieve ons dan een mailtje met uw gegevens te sturen. 

 

Beperkte oplage, uitsluitend bij Delhaize

Koken is een sociaal gebeuren. Zo delen we de keuken met onze huisgenoten en laten we er onze creativiteit de vrije loop. Ook decoratie is er zeker op zijn plaats: van het keukengerei over opbergdozen tot het vaatwerk, niets wordt nog aan het toeval overgelaten. Daarom komt Frosch, de specialist in ecologische onderhoudsproducten, nu met zijn 1e reeks decoratieve flesjes afwasmiddel die in beperkte oplage bij Delhaize verkrijgbaar zijn.

Daarop zien we de sympathieke en speelse kikker in allerlei situaties in een wondere wereld vol tekeningen. Hij staat op zijn hoofd, springt op de borden, knapt een uiltje onder een boom ... Ook het formaat van de fles kreeg een make-over met een vrouwelijker, druppelvormig silhouet. In totaal zijn er 5 verschillende ontwerpen om te verzamelen.

Al het goede van aloë vera

De voordelen van het natuurlijke bestanddeel aloë vera zijn al lang bewezen: het ontvet, is efficiënt, beschermt de huid en heeft een delicate geur. Het vaatwerk behoudt dus zijn glans en schittering, terwijl gevoelige handen vertroeteld worden dankzij de zachte textuur.

De formule van het aloë vera afwasmiddel is dermatologisch getest, ze beschermt de huid tegen uitdroging. De pH is identiek aan die van de huid en bijgevolg ideaal voor de gevoelige huidtypes.

Aanbevolen verkoopprijs Frosch Aloë Vera 400ml limited edition: € 2,99

Verkrijgbaar vanaf september 2017 (Delhaize)

Voordelen
 • Natuurlijke aloë vera extracten
 • Reinigingsmiddel van plantaardige oorsprong
 • Beschermt de gevoelige huid
 • Zorgt voor een propere en glanzende vaat
 • Laat geen sporen na van chemische producten op uw vaat

 

Gebruiksadvies

Eén keer knijpen is genoeg voor een normaal bevuilde afwas. Reinigt grondig zonder dat er zich buitensporig veel schuim vormt. Aanbevolen hoeveelheid afwasmiddel voor 5 liter water:

 • weinig vuile vaat: 3 ml afwasproduct.
 • vuile vaat: 5 ml afwasproduct.

 

Een duurzaam idee van Frosch

We raden je aan om het overgebleven afwaswater te benutten. Zet lauw water met afwasmiddel in een kookpot, indien nodig een hele nacht lang. Daarna kunnen ingebakken en hardnekkige vlekken veel vlotter verwijderd worden.

 

Voordelen voor het milieu
 • Bestanddelen van plantaardige oorsprong
 • Snel en volledig biologisch afbreekbaar
 • Niet getest op dieren
 • Geschikt voor veganisten

 

Tip van Fred
Je houdt van koken, maar niet van die ingebakken vlekken op de bodem van je kookpotten? Giet eerst een beetje onverdund product op de bodem van de kookpot. Schuur dan de bodem en de zijkanten met een aangepaste borstel. Daarna kan je de buitenkant afspoelen en afwassen. 

 

Contacteer ons
Jelena Janssens Interel 402PR
Jelena Janssens Interel 402PR
Over Frosch

Frosch, een merk van de Duitse producent Werner & Mertz, biedt een gamma alternatieve huishoudelijke producten aan die milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar zijn. De productie is 360° ecologisch en maakt uitsluitend gebruik van volledig hernieuwbare grondstoffen.

Frosch-producten zijn sterk biologisch afbreekbaar binnen 28 dagen (volgens de OESO-testmethoden). De verpakkingsmaterialen zijn bovendien 100% recycleerbaar en bestaan voornamelijk uit gerecycleerde materialen. 

De meeste Frosch-producten hebben het Ecolabel, het Europese kwaliteitslabel voor groene ondernemers. Met zijn merken Frosch en Rainett (in Frankrijk) is Werner & Mertz de Europese marktleider voor ecologische schoonmaak- en onderhoudsproducten. 

In 2012 lanceerde Frosch het 'Recyclate'-initiatief. Het doel: een gesloten circuit voor PET-verpakkingen creëren en zo de productie van nieuwe kunststoffen vermijden. Dankzij zijn innovatieve sorteertechnologie (high speed laserspectroscopie) maakt Recyclate het mogelijk om op basis van PMD-zakken hoogwaardige gerecycleerde materialen te bekomen. 

Sinds Frosch met het initiatief van start ging, heeft het al 430 miljoen 100% PET-flessen gerecycleerd. Een absoluut wereldrecord!