Frosch Vaatwastabletten All-in-1 Bicarbonate: een nieuwe formule voor een natuurlijk propere vaat

BREAKING NEWS – FROSCH tot tweemaal toe verkozen tot “PRODUCT VAN HET JAAR”

Op 6 februari reikte het bedrijf ‘Gekozen Product van het Jaar’, zijn gekende label uit aan de meest innovatieve merken tijdens een officiële ceremonie. Meer dan 5 000 consumenten brengen elk jaar hun stem uit om de Producten van het Jaar te kiezen en dit uit verschillende categorieën inclusief schoonheidsproducten, wasproducten, huishoudproducten en nog veel meer...Met twee prijzen was FROSCH dit jaar de grote winnaar van deze ceremonie. Een prijs werd hen toegekend door de consumenten die de Vaatwastabletten All-In-One verkozen hebben tot ‘Product van het jaar 2018’. De andere prijs, toegekend door een jury samengesteld uit de organisatoren, hebben ze te danken aan hun ecologisch discours waarmee ze het publiek tijdens de ceremonie verleid hebben. Het is dan ook met trots dat Frosch met haar sympathieke mascotte Fred in de schijnwerpers is verschenen.  Een dubbele erkenning voor FROSCH, het merk gespecialiseerd in ecologische reinigingsproducten, dat zich al jaren inzet voor de bescherming van ons milieu. Zo is de nieuwe formule met bicarbonaat Ecolabel-gecertificeerd, wat zowel productefficiëntie als respect voor het milieu garandeert. De Frosch vaatwastabletten zorgen wasbeurt na wasbeurt voor een schitterende glans!

Ecologisch verantwoorde vaatwastabletten met efficiënte werking

Frosch helpt doeltreffend bij het onderhouden van gans het huishouden en innoveert nu met een nieuwe formule voor zijn vaatwastabletten all-in-1 met bicarbonaat. Dit ecologisch verantwoord product reinigt en spoelt perfect uw vaat, laat uw glazen schitteren en bevat bovendien het nodige zout tegen kalkaanslag.

Het hoofdingrediënt bicarbonaat is niet alleen milieuvriendelijk, het elimineert op natuurlijke wijze vetten en vlekken voor een onberispelijk resultaat vanaf 45°.

De Frosch vaatwastabletten all-in-1 zijn volledig ecologisch verantwoord: ze bevatten geen fosfaten, geen fosfonaten noch bewaarmiddelen. Bovendien zijn de zakjes rond deze tabletten oplosbaar in water en biologisch afbreekbaar. Kortom, een handige en veilige oplossing voor het milieu want laat geen microplastics na.

Een uiterst handige en veilige formule: de Frosch All-in-1 must-have vaatwastabletten

 1. Natuurlijk efficiënt dankzij bicarbonaat: het natuurlijk ingrediënt bicarbonaat zorgt voor een ecologisch verantwoorde reiniging en bescherming van uw vaat.
 2. Frosch hanteert efficiënte formules op basis van natuurlijke ingrediënten van plantaardige oorsprong, met bewezen reinigende en verzorgende kwaliteiten.
 3. Zorgzaam omspringen met water: het water dat gebruikt wordt voor het maken van de producten wordt gezuiverd in een waterzuiveringsstation voor het terug in het netwerk wordt verdeeld.
 4. ZONDER fosfaten, fosfonaten en benzotriazote: fosfonaat wordt gebruikt om uw vaat te doen schitteren, en is tegelijkertijd een vlekkenverwijderaar. De formule die Frosch hanteert, is dankzij de natuurlijke ingrediënten even doeltreffend.
 5. Al de Frosch producten zijn vegan: de producten worden niet op dieren getest.
 6. Ecologische formule gecertificeerd met Ecolabel: de met Ecolabel gecertificeerde tabletten zijn milieuvriendelijk en efficiënt.
 7. Oplosbare en biologisch afbreekbare folie die geen microplastics nalaat: de oplosbare en biologisch afbreekbare folie is eco-friendly en eveneens veilig en makkelijk in gebruik.
 8. 100% recycleerbare verpakking: Frosch zet zich in voor de bescherming van het milieu en investeert in de verpakking van haar producten met karton dat voor 80% uit gerecycleerd papier bestaat en voor 100% recycleerbaar is. Dankzij het compact formaat wordt er tevens bespaard op verpakking en transport.
 9. Bewezen doeltreffendheid op de meest hardnekkige vlekken: na 4 cycli zijn de meest voorkomende en resistente vlekken zoals thee, eigeel, crème brûlée en pasta verwijderd.

Productinfo

 • Beschikbaar in grootdistributie (Carrefour, Delhaize, en Cora)
 • De vaatwastabletten all-in-1 worden verkocht in dozen van 30 tabletten voor €7,49.  

Tips & Tricks van Fred

Een tablet per wasbeurt garandeert een doeltreffend resultaat.

Vul uw vaatwasser volledig en kies een programma met lage temperatuur, zonder voorwas. Dit zal uw water- en energieverbruik beperken en de watervervuiling verminderen. 

De veiligheid van iedereen is belangrijk, houd u aan de voorzorgsmaatregelen voor gebruik, vermijd contact met de ogen en inname van het product. Buiten het bereik van kinderen houden.

 

Wist u dat?

“Gekozen Product van het Jaar”, dat opgericht werd in 1987, is een organisatie eigendom van Voted Product of the Year Worldwide S.A. De licentie voor het gebruik van het concept “Gekozen Product van het Jaar” wordt in meer dan 40 landen toegekend.

Het concept is eenvoudig: het woord geven aan de consument. Het effect hiervan is dat er een echte band wordt gecreëerd tussen consumenten, merken en innovatieve producten. Deze band is grotendeels te danken aan de verkiezing door de consumenten: meer dan 5.000 mensen stemmen elk jaar voor “Gekozen Product van het Jaar”, volgens verschillende criteria: INNOVATIEF KARAKTER, AANTREKKELIJKHEID, AANKOOPINTENTIE.

Bovenop deze 3 verkiezingscriteria wordt de deelnemers gevraagd hun stem te argumenteren en wordt gepeild naar hun intentie om het product wel of niet opnieuw te kopen.

« Gekozen Product van het Jaar » kent vandaag dus een dubbele geloofwaardigheid op de markt:

 • een sterke reputatie bij consumenten overal ter wereld (Europa, VS, Brazilië, India, Midden-Oosten ...)
 • het logo is een krachtige referentie, gewaardeerd door tal van merken en producten, maar vooral zichtbaar en herkenbaar door miljarden consumenten.

 

Contacteer ons
Jelena Janssens Interel 402PR
Jelena Janssens Interel 402PR
Over Frosch

Frosch, een merk van de Duitse producent Werner & Mertz, biedt een gamma alternatieve huishoudelijke producten aan die milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar zijn. De productie is 360° ecologisch en maakt uitsluitend gebruik van volledig hernieuwbare grondstoffen.

Frosch-producten zijn sterk biologisch afbreekbaar binnen 28 dagen (volgens de OESO-testmethoden). De verpakkingsmaterialen zijn bovendien 100% recycleerbaar en bestaan voornamelijk uit gerecycleerde materialen. 

De meeste Frosch-producten hebben het Ecolabel, het Europese kwaliteitslabel voor groene ondernemers. Met zijn merken Frosch en Rainett (in Frankrijk) is Werner & Mertz de Europese marktleider voor ecologische schoonmaak- en onderhoudsproducten. 

In 2012 lanceerde Frosch het 'Recyclate'-initiatief. Het doel: een gesloten circuit voor PET-verpakkingen creëren en zo de productie van nieuwe kunststoffen vermijden. Dankzij zijn innovatieve sorteertechnologie (high speed laserspectroscopie) maakt Recyclate het mogelijk om op basis van PMD-zakken hoogwaardige gerecycleerde materialen te bekomen. 

Sinds Frosch met het initiatief van start ging, heeft het al 430 miljoen 100% PET-flessen gerecycleerd. Een absoluut wereldrecord!