NIEUW in de afdeling wasproducten: Frosch Savon de Marseille

Voor een stralend witte was met een fris, zuiders parfum!

Donderdag 24 september 2015 — Een propere was geurend naar de authentieke Marseillezeep? Wie wil dit nu niet? Goed nieuws! Frosch lanceert zijn nieuw vloeibaar wasmiddel “Savon de Marseille”. Waarom Marseillezeep? Deze zeep is geschikt voor het wassen van alle soorten textiel,  en dit met behoud van kwaliteit. Maar dat wist u eigenlijk al, want in een recente studie uitgevoerd door Ivox in samenwerking met Frosch, gaf 30% van de respondenten aan dat Marseillezeep het meest doeltreffende ingrediënt is voor een nette en frisse was. Niet alleen zacht voor uw kledij, maar ook voor uw huid!

Een krachtige, natuurlijke werking

Frosch breidt haar gamma wasproducten uit met de lancering van het nieuwe authentieke Frosch Vloeibaar Wasmiddel Savon de Marseille. Het heeft een krachtige, natuurlijke werking en is ideaal voor het verkrijgen van een stralende witte was. Textiel kan gewassen worden op een lage temperatuur, met behoud van efficiëntie. Net zoals de andere Frosch producten is dit wasmiddel milieuvriendelijk, bestaande uit natuurlijke ingrediënten gekend voor hun grondige reiniging en verzorging. Dit wasproduct bevat een hoog gehalte aan tensiden van plantaardige oorsprong (zonder bleekmiddel).  

De Savon de Marseille van Frosch is dermatologisch getest en kan dus ook perfect dienen voor een handwas. Het wasmiddel bevat geen fosfaten en ftalaten, noch toegevoegde bewaarmiddelen. Het soepele eco-pack formaat zorgt dan weer voor 62% minder verpakkingsmateriaal, en neemt dus veel minder plaats in uw vuilzak in.

30% van de Belgische huishoudens is reeds overtuigd van de efficiëntie van Marseillezeep[1]

In mei 2015 heeft Frosch, in samenwerking met Ivox, een online enquête afgenomen bij de Belgen naar hun houding ten opzichte van schoonmaken en ecologie. De studie werd uitgevoerd bij 1000 respondenten, representatief voor de Belgische bevolking. Een van de onderdelen van deze enquête had betrekking op de consumptie van ecologische schoonmaakmiddelen. De resultaten tonen aan dat de Belgen onvoldoende geïnformeerd zijn over doeltreffendheid en prijs van ecologische producten. Slechts 20% van de Belgische bevolking gebruikt ecologische schoonmaakmiddelen, in de veronderstelling dat deze duurder en minder efficiënt zijn dan andere schoonmaakproducten. Niets is minder waar!

Marseillezeep zorgt wel degelijk voor een uitstekend proper resultaat.  Ook 30% van de respondenten[2] is hiervan overtuigd, want volgens hun is Marseillezeep het meest doeltreffende ingrediënt in ecologische huishoudproducten. En gelijk hebben ze, want meer dan een kleine dosis van het vloeibaar wasmiddel Frosch Savon de Marseille heeft u niet nodig voor een stralende, heerlijk geurende was.

Tot slot, vormt het Ecolabel, aanwezig op de Frosch producten, de enige garantie voor de consumenten dat zij een ecologisch product kopen dat minstens even doeltreffend is als een niet-ecologisch onderhoudsproduct. Bovendien zijn de Frosch producten volledig biologisch afbreekbaar en voldoen hiermee volledig aan de strenge milieu eisen van het Europees Ecolabel.  

Het vloeibaar wasmiddel Savon de Marseille vult het gamma wasmiddelen van Frosch verder aan. Maken ook deel uit van het gamma: het Apple Extracts wasmiddel, het Aloe Vera wasmiddel en de Cotton Blossom  wasverzachter.

Weetjes & tips van Fred

Fred is de mascotte van Frosch. Deze kleine kikker is altijd goedgeluimd en kent heel wat tips & tricks voor een optimaal gebruik van de Frosch producten. Dankzij Fred zijn goede raad, worden huishoudelijke taken een waar plezier! 

Geconcentreerd

Vloeibaar Wasmiddel
Apple Extracts (*)

Geconcentreerd

Vloeibaar Wasmiddel

Aloe Vera (*)

Geconcentreerd

Vloeibaar Wasmiddel
Savon de Marseille (*)

Wasverzachter
Cotton Blossom (*)

Uiterst geschikt voor het grondig wassen van gekleurd en donker textiel

Het perfecte product voor wie een gevoelige huid heeft

Een krachtige natuurlijke werking, dankzij de authentieke Marseillezeep

Ecologische wasverzachter voor de witte- en de kleurwas

1,5 L

Prijs : 8,19 €

1.5 L

Prijs : 8,19 €

1,5 L

Prijs : 8,19 €

1 L

Prijs : 3,70 €

Bevat geen fosfaten, optische witmakers en bewaarmiddelen

Dermatologisch getest, bevat geen fosfaten, bewaarmiddelen en kleurstoffen

Dermatologisch getest, bevat geen fosfaten en bewaarmiddelen 

Dermatologisch getest, bevat geen bewaarmiddelen en vermindert het risico op huidallergieën en huidirritatie

(*) Voor het wassen van wit en gekleurd textiel tussen 30° en 95°.

(*) De inhoud van een eco-pack van  1,5 l  is goed voor 21 wasbeurten.

(*) Gebruik 40 ml voor 10 l water wanneer u een handwas doet.

 

 

[1] Frosch onderzocht, in samenwerking met Ivox dd. mei 2015 via een online enquête de houding van de Belgen ten aanzien van schoonmaken en ecologie. Een onderzoek met 1000 respondenten, representatief voor de Belgische bevolking.

[2] Man en vrouw, leeftijd 25 tot 75

Wasmiddel Savon De Marseille
Wasmiddel Apple Extracts
Wasmiddel Aloe Vera
Wasverzachter Cotton Blossom