Poetsen doe je deze zomer met Marseillezeep!

Frosch lanceert de eerste Marseillezeep Allesreiniger mét ecolabel

Vrijdag 1 juli 2016 — Frosch is al meer dan 25 jaar expert in het ontwikkelen van reinigingsproducten voor de was en voor het poetsen van het huis en sanitair. Stuk voor stuk producten met respect voor de gezondheid en het milieu. En ook dit jaar doet Frosch zijn reputatie alle eer aan en zorgt het met doeltreffende formules op basis van natuurlijke ingrediënten voor een huis dat helemaal spic en span is.

Authenticiteit en eenvoudigere consumptiegewoontes zijn een ware trend, vooral wat huishoudproducten betreft. Het ingrediënt Marseillezeep staat bekend om zijn doeltreffendheid en zachtheid, en herinnert ons aan de huishoudtips van onze grootmoeders. Frosch voegt dit gekend ingrediënt nu toe aan zijn nieuwe allesreiniger. Het resultaat? Alle oppervlaktes zijn perfect gepoetst, zonder residu achter te laten. Het hele huis blinkt zoals nooit tevoren en ruikt heerlijk fris dankzij het aangenaam parfum van Marseillezeep.

Ecologisch en doeltreffend !

In de supermarkt zijn allesreinigers alomtegenwoordig. Ze zijn uiteraard doeltreffend, maar zeker niet allemaal ecologisch! De Frosch Allesreiniger met Marseillezeep mixt efficiëntie (vuil krijgt geen kans) met ecologie en draagt zo zorg voor het milieu. De juiste dosis afmeten kan makkelijk met de handige doseerdop, en dankzij de geconcentreerde formule is deze allesreiniger zuinig in gebruik. De vloer en andere afwasbare oppervlaktes, de keuken en de badkamer: alles is diepgaand gereinigd dankzij de werking van Marseillezeep.

Hoofdingrediënt : Marseillezeep

Frosch koos Marseillezeep als hoofdingrediënt van deze nieuwe allesreiniger, aangezien zijn ultrareinigende kwaliteiten al meer dan bewezen werden. Ook de consument denkt er zo over: volgens een recente enquête gerealiseerd door Ivox[1] in samenwerking met Frosch, antwoordde 30% van de Belgen “Marseillezeep” op de vraag “Welk ingrediënt in schoonmaakproducten geeft volgens u het beste resultaat?”.

Door dit ingrediënt te gebruiken gaat Frosch door op zijn elan wat het gebruik van natuurlijke, Europese ingrediënten betreft. Zo gebruikt het merk eveneens plantaardige reinigende componenten in tal van zijn producten.[2] Frosch vervolledigt zo zijn gamma ecologische reinigers, naast Green Lemon en Azijn, voor een proper en gezond huis.

FROSCH ALLESREINIGER MET MARSEILLEZEEP

(1L – € 2,19)

Voordelen

  • Geconcentreerde formule (doseerdop 24 ml)
  • Aangenaam en mild parfum
  • Doeltreffende reiniging van alle wasbare oppervlaktes en vloeren
  • Dermatologisch getest
  • Praktisch formaat met handvat

Gebruik

  • Dosis: 1 doseerdop volstaat voor 5L water
  • Bij hardnekkig vuil: het product onverdund aanbrengen, laten inwerken en grondig spoelen

Tip van Fred de Kikker?

Een correcte dosis laat je niet alleen toe te besparen maar vermindert eveneens de impact van het product op het milieu.

Beschikbaar vanaf augustus 2016

 

Indien je het product graag wil testen, geef dan zeker een seintje!

 

 

 

 

 

[1] In samenwerking met Ivox lanceerde Frosch in mei 2015 een online enquête om de houding van de Belgen t.o.v. schoonmaken en ecologie te bestuderen. De studie werd uitgevoerd op de resultaten van 1000 ondervraagden, representatief voor de bevolking van ons land.

[2] Deze stoffen voegen een reinigende eigenschap toe aan water en spelen een cruciale rol bij productefficiëntie. Werner & Mertz heeft ervoor geopteerd de klassieke oppervlakteactieve stoffen te vervangen door plantaardige oppervlakteactieve stoffen, die tot op heden voortkwamen uit gecertificeerde RSPO-palmolie. Het bedrijf heeft nu een pioniersprogramma ontwikkeld met als doel palmolie in de ecologische onderhoudsproducten geleidelijk te vervangen door olie van Europese teelt (olijven, lijnzaad, koolzaad). Die vervanging zal op korte, middellange en lange termijn een invloed hebben op de hele cyclus van het productontwerp.

 

 

 

 

Allesreiniger Savon de Marseille
Anti-kalk Azijn
Allesreiniger Green Lemon
Ambiancefoto Keuken
Tip van Fred de Kikker